Гребінківська селищна територіальна громада
Білоцерківського району Київської області

Рішення виконавчого комітету №05 «Рішення позачергового засідання виконавчого комітету Гребінківської селищної ради»

Кількість переглядів: 87
Скликання: VIII скликання
Сесія: -
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 29.03.2024
Номер документу: 05
Назва документу: Рішення позачергового засідання виконавчого комітету Гребінківської селищної ради
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.03 МБ)
  2. Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Гребінківської селищної територіальної громади (0.04 МБ)
  3. Про погодження проведення проектно-вишукувальних та монтажних робіт по газифікації житлового будинку (0.03 МБ)
  4. Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування неповнолітньому (0.03 МБ)
  5. Про продовження терміну перебування малолітньої ХХХХХ Ххххх Ххххххх, хххх року народження, в Комунальному закладі Київської обласної ради «Спеціалізований обласний будинок дитини м. Біла Церква» (0.03 МБ)
  6. Про затвердження висновку щодо доцільності позбавлення батьківських прав ХХХХХ Ххххх Ххххххх, хххх р.н., та ХХХХХ Ххххх Ххххххх, хххх р.н., відносно малолітньої ХХХХХ Ххххх Ххххххх, хххх р.н (0.03 МБ)
  7. Про затвердження висновку щодо доцільності позбавлення батьківських прав ХХХХХ Ххххх Ххххххх, хххх р.н., відносно малолітніх ХХХХХ Ххххх Ххххххх, хххх р.н., та ХХХХХ Ххххх Ххххххх, хххх р.н.. (0.03 МБ)
  8. Про затвердження висновку про доцільність визначення місця проживання малолітніх дітей разом з батьком (0.03 МБ)
  9. Про надання одноразової матеріальної допомоги жителям Гребінківської селищної територіальної громади, відповідно до програми підтримки військовослужбовців, які зараховані для проходження військової служби під час мобілізації до Збройних Сил України та інших військових формувань для захисту України від збройної агресії російської федерації, учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників чи Захисниць, зареєстрованих на території Гребінківської селищної територіальної громади на 2023-2025 роки (0.02 МБ)
  10. Про надання одноразової матеріальної допомоги жителям Гребінківської селищної територіальної громади, відповідно до програми «Турбота» на 2021-2025 роки (0.02 МБ)
  11. Про заслуховування звіту селищного голови ЗАСУХИ Романа Валерійовича про роботу Гребінківської селищної ради VIII скликання та виконавчого комітету за 2023 рік (0.13 МБ)
  12. Про погодження проведення відкритої зустрічі (звітування) голови Гребінківської селищної ради з мешканцями Гребінківської селищної територіальної громади (0.03 МБ)
  13. Про затвердження висновку опікунської ради при виконавчому комітеті Гребінківської селищної ради Білоцерківського району Київської області «Про доцільність призначення опікуна над повнолітньою ХХХХХ Ххххх Ххххххх, хххх року народження, інвалідом I групи» (0.03 МБ)
  14. Про надання дозволу Товариству з обмеженою відповідальністю «Футбольний клуб «КОЛОС» Ковалівка» на проведення тренувань (0.02 МБ)
  15. Про заслуховування звіту старости Лосятинсько-Соколівського старостинського округу Гребінківської селищної ради КЛОПЕНКА Петра Олександровича за 2023 рік (0.03 МБ)
  16. Про заслуховування звіту старости Дослідницького старостинського округу Гребінківської селищної ради ФЕДОРЕНКА Валентина Петровича за 2023 рік (0.03 МБ)
  17. Про заслуховування звіту старости Саливонківсько-Новоселицького старостинського округу Гребінківської селищної ради ЛАГУТИ Людмили Анатоліївни за 2023 рік (0.03 МБ)
  18. Про заслуховування звіту старости Ксаверівсько-Пінчуківського старостинського округу Гребінківської селищної ради ЛЯШКА Вадима Івановича за 2023 рік (0.04 МБ)
  19. Про погодження на організацію та проведення змагань, запланованих на квітень 2024 року (0.02 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь