Гребінківська селищна територіальна громада
Білоцерківського району Київської області

Інформація про технічні вимоги на закупівлю з обсягами робіт предмету закупівлі UA-2024-07-10-009813-a: Капітальний ремонт вхідної групи з дообладнанням засобами для безперешкодного доступу осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення О

Дата: 12.07.2024 15:36
Кількість переглядів: 54

Інформація про  технічні вимоги на закупівлю з обсягами робіт предмету закупівлі UA-2024-07-10-009813-a: Капітальний ремонт вхідної групи з дообладнанням засобами для безперешкодного доступу осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення Опорного закладу освіти «Гребінківський ліцей» по проспекту Науки, 23, смт. Гребінки, Білоцерківського району, Київської області (коригування)

 

ТЕХНІЧНЕ ЗАВДАННЯ

(ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ НА ЗАКУПІВЛЮ З ОБСЯГАМИ РОБІТ)

Капітальний ремонт вхідної групи з дообладнанням засобами для безперешкодного доступу осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення Опорного закладу освіти «Гребінківський ліцей» по проспекту Науки, 23, смт. Гребінки, Білоцерківського району, Київської області (коригування)

ДК 021:2015 (CPV) - 45216000-4 - Будівництво будівель правоохоронних органів та органів охорони громадського порядку чи служб надзвичайних ситуацій і будівель та приміщень військового призначення

                                                                                                 

1. До розрахунку ціни тендерної пропозиції входять усі види робіт, передбачені дефектним актом та вважаються врахованими у загальній ціні тендерної пропозиції Учасника, в тому числі тендерної пропозиції за результатами аукціону. Учасник визначає ціну на роботи, виконання яких передбачені дефектним актом, з урахуванням усіх своїх витрат, в тому числі податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені

2. Ціна тендерної пропозиції Учасника повинна бути розрахована відповідно до кошторисних норм України в будівництві “Настанова з визначення вартості будівництвазатвердженою Міністерством розвитку громад та території України від 01.11.2021 № 281.

3.Перед подачею цінової пропозиції учасник повинен провести візуальний огляд та надати Інформаційну довідку щодо проведення обстеження об’єкту.

4. Учасник гарантує досягнення об'єктом будівництва визначених у проєктно-кошторисній документації показників і можливість експлуатації об'єкта відповідно до договору протягом гарантійного строку. Гарантійний строк становить п’ять років від дня прийняття об'єкта замовником.

5. Учасник зобов’язується виконувати роботи суворо дотримуючись будівельних норм та стандартів, ПУЕ, ПТЕЕС, ПБЕЕС, правил пожежної безпеки   та застосувати  всі необхідні заходи із захисту екології (довкілля).

6. Учасник/Підрядник несе відповідальність за використання якісних та безпечних матеріалів при виконанні робіт. Замовник має право вимагати під час виконання робіт копії сертифікатів відповідності або копії іншого документального підтвердження якості та безпечності на основі матеріали, необхідні для виконання робіт, що є предметом закупівлі, про що учасник додатково надає відповідний лист – згоду.

7. Після завершення виконання робіт Учасник-Переможець/Підрядник надає Замовнику Акти виконаних робіт для оплати, за формами передбаченими чинним законодавством до яких додає копії сертифікатів відповідності або копії іншого документального підтвердження якості та безпечності на основі матеріали.

8 Лист-гарантія, що під час надання послуг/виконання робіт та після їх закінчення Учасник забезпечить прибирання території об’єкта від сміття та залишків матеріалів, що утворилися в процесі надання послуг/виконання робіт.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вимоги до виконання розрахунку договірної ціни пропозиції

 

1. Ціна тендерної пропозиції визначається за результатами електронного аукціону. Ціна тендерної пропозиції учасника означає суму, за яку учасник передбачає виконати замовлення на виконання всіх видів робіт, передбачених цією технічною специфікацією. Учасник визначає ціни на роботи, які він пропонує виконати за Договором про закупівлю з урахуванням усіх своїх витрат; податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені.

2. Ціна тендерної пропозиції, за яку учасник згоден виконати замовлення, розраховується виходячи з обсягів робіт на підставі нормативної потреби в трудових і матеріально-технічних ресурсах, необхідних для здійснення робіт по об`єкту замовлення та діючих цін на них. Ціну тендерної пропозиції слід визначати відповідно до Технічної специфікації щодо використання конкретних матеріалів і конструкцій, технології виконання робіт; якості будівельно-монтажних робіт, а також з дотриманням діючих норм та Настанови з визначення вартості будівництва і правил виконання будівельно-монтажних робіт, технічної експлуатації будівельної техніки і безпечних умов праці про що учасник надає відповідні розрахунки твердої договірної ціни.

Цiна тендерної пропозицiї (договiрна цiна) учасника повинна розрахована вiдповiдно до діючих кошторисних норм України у будівництві. Кошторисна документація на тендерну пропозицію учасника має відповідати технічному завданню, повинна бути розрахована та виконана згідно кошторисних норм України в будівництві “Настанова з визначення вартості будівництва”затвердженою Міністерством розвитку громад та території України від 01.11.2021 № 281 та виконана у програмному комплексi АВК-5 або у програмному комплексі, який взаємодіє з ним в частині передачі кошторисної документації та розрахунків договірних цін (надається замовнику у форматі .imd або .bdcu, або .bdcr) та .pdf, з можливістю його розкриття в АВК-5 (у випадку не розкриття програмою файлу пропозиція буде відхилена).

Учасник повинен підтвердити наявність програмного комплексу АВК-5 або іншого програмного комплексу, який взаємодіє з ним в частині передачі кошторисної документації та розрахунків договірних цін. Для підтвердження Учасник обов’язково надає:

- скан-копію діючого договору, що підтверджує наявність в Учасника права користування, програмним комплексом АВК-5 або іншим програмним комплексом, який взаємодіє з ним в частині передачі кошторисної документації та розрахунків договірних цін. (договір оренди/суборенди/надання послуг).

- сканкопію ліцензії на використання програмного комплексу АВК-5 або іншого програмного комплексу, який взаємодіє в частині передачі кошторисної документації та розрахунків договірних цін (ліцензія повинна бути видана на Учасника або на суб’єкт господарювання, в якого Учасник залучає програмний комплекс та на якого надає в складі пропозиції підтверджуючий документ, що підтверджує право залучення відповідного програмного комплексу)

Цiна тендерної пропозицiї (договiрна цiна) Учасника повинна бути підписана сертифікованим інженером з проектно-кошторисної роботи з печаткою.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відомість обсягів робіт

 

 

 

 

Капітальний ремонт вхідної групи з дообладнанням засобами для безперешкодного доступу осіб з

інвалідністю та інших маломобільних груп населення Опорного закладу освіти «Гребінківський ліцей» по

проспекту Науки, 23, смт. Гребінки, Білоцерківського району, Київської області (коригування)

 

 

Клас наслідків СС1

 

 

 

 

п/п

 

Найменування робіт та витрат

 

Одиниця

виміру

  Кількість

Примітка

 

1

2

3

4

5

 

 

Локальний кошторис 02-01-01 на капітальний ремонт

вхідної групи

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Роздiл 1. Демонтажні роботи

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

Розбирання цегляних фундаментів без очищення

[демонтаж старого ганку]

  м3

6,3

 

 

2

Розбирання кам'яних і залізобетонних східців на

суцільній основі

  м

1,8

 

 

3

Розбирання монолітних перекриттів [демонтаж з/б

козирка]

  м3

0,3

 

 

4

Розбирання кам'яної кладки простих стін із цегли

  м3

5,346

 

 

5

Навантаження сміття екскаваторами на автомобілі-

самоскиди, місткість ковша екскаватора 0,25 м3.

  т

17,63

 

 

6

Перевезення сміття до 30 км

  т

17,63

 

 

 

Роздiл 2. Земляні роботи

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Улаштування фундаментних блоків

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7

Розробка ґрунту в траншеях та котлованах

екскаваторами місткістю ковша 0,25 м3 з

навантаженням на автомобілі-самоскиди, група ґрунту 2

  м3

273,27

 

 

8

Робота на відвалі, група ґрунту 1

  м3

273,27

 

 

9

Перевезення ґрунту до 1 км

  т

396,2415

 

 

10

Засипання вручну траншей, пазух котлованів та ям,

група ґрунту 1

  м3

273,27

 

 

 

Роздiл 3. Монтаж та улаштування [бетонно-арматурні

роботи, металоконструкції]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11

Ущільнення ґрунту щебенем

  м2

136

 

 

12

Готова піщано-щебенева суміш С7, розмір зерен понад

0 до 40 мм, марка М300-200

  м3

6,936

 

 

13

Улаштування основи під фундаменти щебеневої

  м3

40,8

 

 

14

Готова піщано-щебенева суміш С7, розмір зерен понад

0 до 40 мм, марка М300-200

  м3

46,92

 

 

 

///////////////////////////////////////////////////////////////

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

15

Улаштування стрічкових фундаментів залізобетонних,

при ширині по верху до 1000 мм

  м3

12

 

                 

 

1

2

3

4

5

16

Виготовлення арматурних каркасів на будівельному

майданчику з установленням, діаметр стрижнів робочої

арматури від 12 мм до 18 мм, при масі каркасу до 100 кг

  т

0,6103265

 

17

Стрижнева арматура А-ІІІ, діаметр 12 мм

  кг

545,672

 

18

Стрижнева арматура А-ІІ, діаметр 8 мм

  кг

19,628

 

19

Стрижнева арматура А-ІІ, діаметр 6 мм

  кг

47,714

 

 

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

 

 

 

 

 

 

 

20

Укладання збірних залізобетонних фундаментних

блоків стін [відм -4.000 до -0.400]

  м3

43,2

 

21

Блоки для стін підвалів, фундаментів із важкого бетону,

неофактурені суцільні, об'єм менше 0,3 м3, клас бетону

В15 [М200]

  м3

43,2864

 

 

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

 

 

 

 

 

 

 

22

Улаштування стрічкових фундаментів залізобетонних,

при ширині по верху до 1000 мм

  м3

4,5

 

23

Виготовлення арматурних каркасів на будівельному

майданчику з установленням, діаметр стрижнів робочої

арматури від 12 мм до 18 мм, при масі каркасу до 100 кг

  т

0,4059951

 

24

Стрижнева арматура А-ІІІ, діаметр 12 мм

  кг

314,087

 

25

Стрижнева арматура А-ІІ, діаметр 8 мм

  кг

84,019

 

 

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Улаштування монолітної з/б плити перекриття на позн -

0.400

 

 

 

 

 

 

 

 

26

Виготовлення арматурних каркасів на будівельному

майданчику з установленням, діаметр стрижнів робочої

арматури від 12 мм до 18 мм, при масі каркасу до 100 кг

  т

0,122055

 

27

Стрижнева арматура А-ІІІ, діаметр 18 мм

  кг

35,3702

 

28

Стрижнева арматура А-ІІІ, діаметр 12 мм

  кг

72,554

 

29

Стрижнева арматура А-ІІ, діаметр 8 мм

  кг

10,684

 

30

Стрижнева арматура А-ІІ, діаметр 6 мм

  кг

4,711

 

31

Улаштування фундаментних плит залізобетонних

плоских

  м3

2,14

 

 

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

 

 

 

 

 

 

 

32

Улаштування вертикальної гідроізоляції фундаментів

бітумною мастикою

  м2

113,04

 

33

Мастика бiтумно-каучуква універсальна Ореол-1

  т

0,271296

 

34

Гідроізоляція стін, фундаментів горизонтальна

обклеювальна в 2 шари

  м2

113,04

 

35

Руберойд наплавлюваний РК-420-1,0

  м2

248,688

 

 

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

 

 

 

 

 

 

 

36

Укладання збірних залізобетонних фундаментних

блоків стін [відм -0.400 до +2.000]

  м3

42,12

 

37

Блоки для стін підвалів, фундаментів із важкого бетону,

неофактурені суцільні, об'єм менше 0,3 м3, клас бетону

В15 [М200]

  м3

42,12

 

 

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Плита пекрекриття ПМ-2

 

 

 

 

 

 

 

 

38

Виготовлення арматурних каркасів на будівельному

майданчику з установленням, діаметр стрижнів робочої

арматури від 12 мм до 18 мм, при масі каркасу до 100 кг

  т

0,35558

 

39

Стрижнева арматура А-ІІІ, діаметр 12 мм

  кг

319,076

 

 

1

2

3

4

5

40

Стрижнева арматура А-ІІ, діаметр 8 мм

  кг

40,065

 

41

Улаштування фундаментних плит залізобетонних

плоских

  м3

12,56

 

 

*******************************************************************

 

 

 

 

 

 

 

 

42

Виготовлення гратчастих конструкцій [стояки, опори,

ферми та ін.] [металева ферма ФМ1-ФМ2-ФМ3-ФМ4]

  т

1,51372

 

43

Труба профільна 50х50х3 мм ДСТУ Б В.2.6-8-95

  т

1,42464277

 

44

Товстолистовий прокат із вуглецевої сталі звичайної

якості гарячекатаний з обрізними кромками,товщина 8

мм, сталь марки   Ст3сп

  т

0,137515135

 

45

Монтаж дрібних металоконструкцій вагою до 1 т

  т

1,52842

 

46

Анкер клиновий 20 х 160 мм

  шт

116

 

47

Виготовлення гратчастих конструкцій [стояки, опори,

ферми та ін.] [зв’язки металевих ферм ФМ1-ФМ2-ФМ3-

ФМ4]

  т

0,33857

 

48

Прокат кутовий рівнополичковий із сталі марки Ст3сп,

ширина поличок 50-56 мм

  т

0,3494

 

49

Монтаж дрібних металоконструкцій вагою до 0,5 т

  т

0,34185

 

 

Улаштування фундаменту ФМ-1

 

 

 

 

 

 

 

 

50

Буріння ям глибиною до 2 м бурильно-крановими

машинами на автомобілі, група ґрунту 2

  ям

1

 

51

Виготовлення арматурних каркасів на будівельному

майданчику з установленням, діаметр стрижнів робочої

арматури від 12 мм до 18 мм, при масі каркасу до 100 кг

  т

0,02928

 

52

Стрижнева арматура А-ІІІ, діаметр 12 мм

  кг

29,565326

 

53

Установлення закладних деталей вагою понад 5 кг до

10 кг

  т

0,01155

 

54

Товстолистовий прокат із вуглецевої сталі звичайної

якості гарячекатаний з обрізними кромками,товщина 9-

12 мм, сталь марки Ст3сп

  т

0,0072

 

55

Стрижнева арматура А-ІІІ, діаметр 20 мм

  кг

4,35

 

56

Улаштування залізобетонних фундаментів загального

призначення під колони об'ємом до 3 м3

  м3

0,4

 

 

Встановлення колони металевої КМ-1

 

 

 

 

 

 

 

 

57

Виготовлення гратчастих конструкцій [стояки, опори,

ферми та ін.] [колона металева КМ-1, балка металева]

  т

0,127297

 

58

Труба профільна, 100х100х4 мм

  т

0,11134

 

59

Товстолистовий прокат із вуглецевої сталі звичайної

якості гарячекатаний з обрізними кромками,товщина 9-

12 мм, сталь марки Ст3сп

  т

0,02003

 

60

Монтаж дрібних металоконструкцій вагою до 0,5 т

  т

0,128532

 

 

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Улаштування пандусного фундаменту ФМ-П

 

 

 

 

 

 

 

 

61

Улаштування основи під фундаменти щебеневої

  м3

1,48

 

62

Виготовлення арматурних каркасів на будівельному

майданчику з установленням, діаметр стрижнів робочої

арматури від 12 мм до 18 мм, при масі каркасу до 100 кг

  т

0,166154

 

63

Стрижнева арматура А-ІІІ, діаметр 12 мм

  кг

189,191

 

64

Улаштування стрічкових фундаментів залізобетонних,

при ширині по верху до 1000 мм

  м3

1,56

 

 

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Улаштування монолітної з/б плити пандуса ПП-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

65

Виготовлення арматурних каркасів на будівельному

майданчику з установленням, діаметр стрижнів робочої

арматури від 12 мм до 18 мм, при масі каркасу до 100 кг

[монолітна з/б плита пандуса]

  т

0,88429

 

66

Стрижнева арматура А-ІІІ, діаметр 12 мм

  кг

843,4128

 

67

Стрижнева арматура А-ІІ, діаметр 8 мм

  кг

49,7211

 

68

Улаштування підстильного шару щебеневого

  м3

5,17

 

69

Готова піщано-щебенева суміш С7, розмір зерен понад

0 до 40 мм, марка М300-200

  м3

6,57

 

70

Улаштування фундаментних плит залізобетонних

плоских

  м3

10,66

 

 

************************************************************

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Улаштування монолітної з/б міжрівневої стінки

 

 

 

 

 

 

 

 

71

Виготовлення арматурних каркасів на будівельному

майданчику з установленням, діаметр стрижнів робочої

арматури від 12 мм до 18 мм, при масі каркасу до 100 кг

[монолітна з/б плита пандуса]

  т

0,45366

 

72

Стрижнева арматура А-ІІІ, діаметр 12 мм

  кг

458,2

 

73

Улаштування стрічкових фундаментів залізобетонних,

при ширині по верху до 1000 мм

  м3

4,4

 

 

*****************************************************************

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Огородження пандуса (ОГ-П)

 

 

 

 

 

 

 

 

74

Установлення стальних конструкцій, що залишаються в

тілі бетону

  т

0,85173

 

75

Швелери N10-14 із сталі марки 18сп

  т

0,530862

 

76

Стрижнева арматура А-ІІ, діаметр 6 мм

  кг

1,032

 

77

Виготовлення гратчастих конструкцій [стояки, опори,

ферми та ін.] [огородження пандуса]

  т

0,666616

 

78

Труба профiльована 30х20х2,0 мм стальна

  т

0,13054

 

79

Труби сталеві безшовні гарячедеформовані із сталі

марки 15, 20, 25, зовнішній діаметр 16 мм, товщина

стінки 1,5 мм

  м

26,04

 

80

Труби сталеві електрозварні прямошовні із сталі марки

20, зовнішній діаметр 42 мм, товщина стінки 3 мм

  м

124

 

81

Сортовий гарячекатаний прокат із сталі вуглецевої

звичайної якості  марки Ст3кп, штабовий, товщина 4 мм

при ширині 40 мм

  т

0,1512

 

82

Грунтування металевих поверхонь за два рази

грунтовкою ГФ-021

  м2

16

 

83

Фарбування олiйними сумiшами за 2 рази металевих

поверхонь

  м2

16

 

 

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Улаштування монолітних з/б сходових площадок

 

 

 

 

 

 

 

 

84

Улаштування підстильного шару щебеневого

  м3

2,46

 

85

Готова піщано-щебенева суміш С7, розмір зерен понад

0 до 40 мм, марка М300-200

  м3

3,12

 

86

Виготовлення арматурних каркасів на будівельному

майданчику з установленням, діаметр стрижнів робочої

арматури від 12 мм до 18 мм, при масі каркасу до 100 кг

[основа під бетонні сходи]

  т

0,2249

 

87

Стрижнева арматура А-ІІІ, діаметр 12 мм

  кг

211,362

 

88

Стрижнева арматура А-ІІ, діаметр 8 мм

  кг

22,601

 

 

1

2

3

4

5

89

Улаштування монолітних залізобетонних сходів і

площадок

  м3

1,11

 

 

Поручень на сходи

 

 

 

 

 

 

 

 

90

Виготовлення гратчастих конструкцій [стояки, опори,

ферми та ін.] [поручень на сходи]

  т

0,03972

 

91

Труби сталеві безшовні гарячедеформовані із сталі

марки 15, 20, 25, зовнішній діаметр 16 мм, товщина

стінки 1,5 мм

  м

1,96

 

92

Труби сталеві електрозварні прямошовні із сталі марки

20, зовнішній діаметр 42 мм, товщина стінки 3 мм

  м

9

 

93

Сортовий гарячекатаний прокат із сталі вуглецевої

звичайної якості  марки Ст3кп, штабовий, товщина 4 мм

при ширині 40 мм

  т

0,0126

 

94

Грунтування металевих поверхонь за два рази

грунтовкою ГФ-021

  м2

1,2

 

95

Фарбування олiйними сумiшами за 2 рази металевих

поверхонь

  м2

1,2

 

 

Роздiл 4. Улаштування покрівлі

 

 

 

 

 

 

 

 

96

Улаштування лат [решетування] з прозорами із дощок і

брусків під покрівлю з листової сталі

  м2

75

 

97

Нанесення вручну в один шар покриття з

вогнезахисного матеріалу на горизонтальні і

вертикальні поверхні дерев'яних конструкцій

  м2

57,3

 

98

На кожний наступний шар нанесення вручну покриття з

вогнезахисного матеріалу додавати до норми 13-73-1

  м2

57,3

 

99

АРГУСПРОФІ (вогнезахисна суміш)

  кг

28,65

 

100

Улаштування покриття з листової сталі тільки скатів

  м2

75

 

101

Профіль НС35-1000-0,7

  м2

78

 

102

Планка примикання

  м

9,8

 

103

Планка торцева (вітрова)

  м

14,2

 

104

Планка карнізна

  м

18

 

105

Шурупи самонарізні РА 4х27

  шт

110

 

106

Цвяхи будiвельнi 3,5х70 мм

  шт

20

 

107

Цвяхи оцинковані 2х35 мм

  шт

81

 

108

Фарба аерозольна

  фл

1

 

109

Універсальний силіконовий герметик

  флакон

1

 

110

Підшивання стелі сталлю покрівельною оцинкованою

[підшива покрівлі над ганком, підшива елементів звісу

покрівлі]

  м2

33

 

111

Профіль ПС-8 з полімерним покриттям

  м2

38,94

 

112

Опорядження стін фасадів металосайдингом без

утеплення з риштувань [зашивка бокових елементів

покрівлі]

  м2

15,8

 

113

Профіль ПС-8 з полімерним покриттям

  м2

18,644

 

114

Планка зовнішнього кута

  м

40

 

115

Планка внутрішнього кута

  м

30

 

116

Шурупи самонарізні РА 4х27

  шт

632

 

117

Фарба аерозольна

  фл

1

 

118

Універсальний силіконовий герметик

  флакон

1

 

119

Прокат кутовий рівнополичковий із сталі марки 18пс,

ширина поличок 35-56 мм

  т

0,091

 

 

Роздiл 5. Улаштування ганку

 

 

 

 

 

 

 

 

120

Улаштування основи під фундаменти та плиту

щебеневої

  м3

0,921

 

121

Улаштування бетонної підготовки

  м3

0,755

 

 

1

2

3

4

5

122

Улаштування стрічкових фундаментів залізобетонних,

при ширині по верху до 1000 мм

  м3

4,88

 

123

Виготовлення арматурних каркасів на будівельному

майданчику з установленням, діаметр стрижнів робочої

арматури від 12 мм до 18 мм, при масі каркасу до 100 кг

  т

0,35488

 

124

Стрижнева арматура А-ІІІ, діаметр 12 мм

  кг

358,429

 

125

Улаштування фундаментних плит залізобетонних

плоских (ганок)

  м3

2,74

 

126

Улаштування фундаментних плит залізобетонних

плоских

  м3

1,7

 

127

Улаштування монолітних залізобетонних сходів і

площадок

  м3

0,5

 

 

Роздiл 6. Прорізи

 

 

 

 

 

 

 

 

128

Установлення металевих дверних коробок із

навішуванням дверних полотен

  м2

4,2

 

129

Двері протипожежні металеві глухі ДМП ЕІ60-2-

2100x1100, ЄвроСтандарт, площа 2,31 м2

  м2

4,2

 

130

Доводчик дверний з тягою

  шт

2

 

131

Укладання перемичок масою до 0,3 т

  шт

6

 

132

Перемички з/б марки 3ПБ16-37 серія 1.038.1-1 вип.1

  шт

6

 

 

Роздiл 7. Улаштування підлоги

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Підлога, тип 1 (пандус та сходові площадки)

 

 

 

 

 

 

 

 

133

Улаштування покриття з плиток полівінілхлоридних

площею покриття понад 10 м2

  м2

46,7

 

134

Плита гумова армована підлогова (протиковзне

покриття)

  м2

47,634

 

135

Клей для гумових плит/бесшовних покритів

поліуретановий ізоціонат

  кг

18,68

 

 

Підлога, тип 2 (Ганок)

 

 

 

 

 

 

 

 

136

Улаштування стяжок самовирівнювальних з суміші

товщиною 5 мм

  м2

14,11

 

137

Додавати або виключати на кожний 1 мм товщини

стяжок самовирівнювальних з суміші

  м2

14,11

 

138

Грунтовка CT 17 (0,197л на 1м2)

  л

2,78

 

139

Улаштування покриттів з керамічних плиток на розчині

із сухої клеючої суміші, кількість плиток в 1 м2 до 7 шт

  м2

14,11

 

 

Роздiл 8. Опорядження внутрішнє

 

 

 

 

 

 

 

 

 

СТІНИ

 

 

 

 

 

 

 

 

140

Антисептування водними сумішами стін

  м2

124

 

141

Грунтовка протигрибкова витрата 0,09кг/м2

  кг

11,16

 

142

Шпаклювання стін мінеральною шпаклівкою

  м2

124

 

143

Додавати на 1 мм зміни товщини шпаклівки до норм 15-

182-1, 15-182-2

  м2

124

 

144

Шпатлівка полімерцементна армована "старт"

  кг

446,4

 

145

Гіпсова шпаклівка фінішна "Фініш"

  кг

223,2

 

146

Поліпшене фарбування полівінілацетатними

водоемульсійними сумішами стін по збірних

конструкціях, підготовлених під фарбування

  м2

124

 

147

Інтер'єрна акрилова фарба  (ПРЕМІУМ) Ceresit  CT 52

  л

49,6

 

 

УКОСИ

 

 

 

 

 

 

 

 

148

Антисептування водними сумішами стін

  м2

3,4

 

149

Грунтовка протигрибкова витрата 0,09кг/м2

  кг

0,31

 

 

1

2

3

4

5

150

Шпаклювання стін мінеральною шпаклівкою

  м2

3,4

 

151

Додавати на 1 мм зміни товщини шпаклівки до норм 15-

182-1, 15-182-2

  м2

3,4

 

152

Шпатлівка полімерцементна армована "старт"

  кг

6,12

 

153

Гіпсова шпаклівка фінішна "Фініш"

  кг

6,12

 

154

Поліпшене фарбування полівінілацетатними

водоемульсійними сумішами стін по збірних

конструкціях, підготовлених під фарбування

  м2

3,4

 

155

Інтер'єрна акрилова фарба  (ПРЕМІУМ) Ceresit  CT 52

  л

1,36

 

 

СТЕЛЯ

 

 

 

 

 

 

 

 

156

Антисептування водними сумішами стель

  м2

37

 

157

Грунтовка протигрибкова витрата 0,09кг/м2

  кг

3,33

 

158

Шпаклювання стель мінеральною шпаклівкою

  м2

37

 

159

Додавати на 1 мм зміни товщини шпаклівки до норм 15-

182-1, 15-182-2

  м2

37

 

160

Шпатлівка полімерцементна армована "старт"

  кг

66,6

 

161

Гіпсова шпаклівка фінішна "Фініш"

  кг

66,6

 

162

Поліпшене фарбування полівінілацетатними

водоемульсійними сумішами стель по збірних

конструкціях, підготовлених під фарбування

  м2

37

 

163

Інтер'єрна акрилова фарба  (ПРЕМІУМ) Ceresit  CT 52

  л

14,8

 

 

Роздiл 9. Опорядження зовнішнє

 

 

 

 

 

 

 

 

164

Ґрунтування простих фасадів під штукатурку з землі та

риштувань

  м2

90,7

 

165

Ґрунтовка адгезійна Ceresit СТ 19 Бетонконтакт

  кг

68,03

 

166

Кутик пластиковий з сіткою100 мм х 100 мм

  м

18,9

 

167

Поліпшене штукатурення стін по сітці без улаштування

каркасу

  м2

90,7

 

168

Сітка штукатурна скловолокниста лугостійка панцирна

  м2

97,956

 

169

Суміш суха штукатурна полімерцементна ТМ Поліпласт

ПЦШ-009

  кг

1451,2

 

170

Полівінілацетатне фарбування нових фасадів з

риштувань з підготовленням поверхні

  м2

90,7

 

171

Фарба для зовнішніх робіт акрилова СТ 44 тонована

  кг

45,5314

 

 

Роздiл 10. Водостічна система

 

 

 

 

 

 

 

 

172

Навішування водостічних труб, колін, відливів і лійок з

готових елементів

  м

26,1

 

173

Жолоб [ринва] водостічна

  м.п.

16,8

 

174

З’єднувач ринви

  шт

6

 

175

Кріплення для жолоба

  шт

28

 

176

Заглушка ринви

  шт.

4

 

177

Водостічна труба

  м

9,3

 

178

Лійка ринви зливна

  шт

3

 

179

Муфта до водостічних труб

  шт

4

 

180

Колiно для водостічних труб

  шт

9

 

181

Кріплення, фіксатор на стіну

  шт

6

 

 

Роздiл 11. Освітлення

 

 

 

 

 

 

 

 

182

Монтаж світильників для люмінесцентних ламп, які

встановлюються на штирах, кількість ламп 1 шт

  шт

16

 

183

Світильник НББ ATOM (UA) 22W 5000K IP54 антрацит

sensor

  шт

16

 

184

Установлення вимикачів неутопленого типу при

відкритій проводці

  шт

5

 

185

Вимикач одинарний

  шт

5

 

 

 

1

2

3

4

5

 

186

Прокладання кабелю перерізом до 6 мм2 на скобах

  м

50

 

 

187

Кабель силовивий ВВГ 3х1,5мм2

  м

51,5

 

 

188

Захисна трубка /гофрована/ 16х2 мм

  м

55

 

 

 

Роздiл 12. Улаштування входу

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

189

(Демонтаж) збірних залізобетонних фундаментних

блоків стін

  м3

4,68

 

 

190

Монтаж дрібних металоконструкцій вагою до 0,1 т

  т

0,37186

 

 

191

Швелери N30 із сталі марки 18сп

  т

0,1908

 

 

192

Сортовий гарячекатаний прокат із сталі вуглецевої

звичайної якості  марки Ст3кп, штабовий, товщина 10

мм при ширині 100 мм

  т

0,0785

 

 

193

Прокат кутовий рівнополичковий із сталі марки 18пс,

ширина поличок 110-250 мм

  т

0,0936

 

 

194

Стрижнева арматура А-ІІІ, діаметр 18 мм

  кг

4,1612

 

 

195

Шпилька

  комплект

12

 

 

196

Грунтування металевих поверхонь за два рази

грунтовкою ГФ-021

  м2

1,2

 

 

197

Фарбування олiйними сумiшами за 2 рази металевих

поверхонь

  м2

1,2

 

 

 

             

 

Інше

1.Якщо у найменуванні робіт технічного завдання є посилання на конкретну торгівельну    

марку, фірму, конструкцію, тип обладнання або матеріал то даний вираз читається в значенні «або еквівалент», але технічні характеристики та якість матеріалу повинні відповідати технічному завданню.(Усі назви торговельних виробників, марок чи моделей, які зазначені у Технічному завданні ,мають розумітися та сприйматися Учасником як назва виробників, торговельної марки чи моделі або їх еквівалент з еквівалентними або кращими технічними, експлуатаційними та якісними характеристиками.Еквівалентним обладнанням (виробами, матеріалами) для цієї  тендерної документації є обладнання (вироби, матеріали), яке має такі самі (еквівалентні) або кращі технічні, експлуатаційні та якісні характеристики у порівнянні з передбаченими  в  тендерній документації)

 2.Сума Актів виконаних робіт не можуть перевищувати загальної вартості кошторисної частини (договірної ціни) в будівництві зазначеної в експертному звіті від експертної організації.

3. В разі необхідності, під час виконання робіт, надати Замовнику копії документів, що підтверджують якість використаних матеріалів (сертифікат, декларація, паспорт,посвідчення, інше).

4. Порядок (послідовність, етапи) виконання робіт: згідно календарного графіку виконання робіт(який розробляє Учасник).

2. Вимоги щодо  виконання робіт:

2.1. Під час роботи Підрядник зобов'язаний виконувати вимоги встановлені законодавством України та інших нормативно правових актів, а також відповідність вимогам ДБН,настанов, правил та норм охорони праці, техніки безпеки, пожежної безп

Інформація про  технічні вимоги на закупівлю з обсягами робіт предмету закупівлі UA-2024-07-10-009813-a: Капітальний ремонт вхідної групи з дообладнанням засобами для безперешкодного доступу осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення Опорного закладу освіти «Гребінківський ліцей» по проспекту Науки, 23, смт. Гребінки, Білоцерківського району, Київської області (коригування)

 

ТЕХНІЧНЕ ЗАВДАННЯ

(ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ НА ЗАКУПІВЛЮ З ОБСЯГАМИ РОБІТ)

Капітальний ремонт вхідної групи з дообладнанням засобами для безперешкодного доступу осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення Опорного закладу освіти «Гребінківський ліцей» по проспекту Науки, 23, смт. Гребінки, Білоцерківського району, Київської області (коригування)

ДК 021:2015 (CPV) - 45216000-4 - Будівництво будівель правоохоронних органів та органів охорони громадського порядку чи служб надзвичайних ситуацій і будівель та приміщень військового призначення

                                                                                                 

1. До розрахунку ціни тендерної пропозиції входять усі види робіт, передбачені дефектним актом та вважаються врахованими у загальній ціні тендерної пропозиції Учасника, в тому числі тендерної пропозиції за результатами аукціону. Учасник визначає ціну на роботи, виконання яких передбачені дефектним актом, з урахуванням усіх своїх витрат, в тому числі податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені

2. Ціна тендерної пропозиції Учасника повинна бути розрахована відповідно до кошторисних норм України в будівництві “Настанова з визначення вартості будівництвазатвердженою Міністерством розвитку громад та території України від 01.11.2021 № 281.

3.Перед подачею цінової пропозиції учасник повинен провести візуальний огляд та надати Інформаційну довідку щодо проведення обстеження об’єкту.

4. Учасник гарантує досягнення об'єктом будівництва визначених у проєктно-кошторисній документації показників і можливість експлуатації об'єкта відповідно до договору протягом гарантійного строку. Гарантійний строк становить п’ять років від дня прийняття об'єкта замовником.

5. Учасник зобов’язується виконувати роботи суворо дотримуючись будівельних норм та стандартів, ПУЕ, ПТЕЕС, ПБЕЕС, правил пожежної безпеки   та застосувати  всі необхідні заходи із захисту екології (довкілля).

6. Учасник/Підрядник несе відповідальність за використання якісних та безпечних матеріалів при виконанні робіт. Замовник має право вимагати під час виконання робіт копії сертифікатів відповідності або копії іншого документального підтвердження якості та безпечності на основі матеріали, необхідні для виконання робіт, що є предметом закупівлі, про що учасник додатково надає відповідний лист – згоду.

7. Після завершення виконання робіт Учасник-Переможець/Підрядник надає Замовнику Акти виконаних робіт для оплати, за формами передбаченими чинним законодавством до яких додає копії сертифікатів відповідності або копії іншого документального підтвердження якості та безпечності на основі матеріали.

8 Лист-гарантія, що під час надання послуг/виконання робіт та після їх закінчення Учасник забезпечить прибирання території об’єкта від сміття та залишків матеріалів, що утворилися в процесі надання послуг/виконання робіт.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вимоги до виконання розрахунку договірної ціни пропозиції

 

1. Ціна тендерної пропозиції визначається за результатами електронного аукціону. Ціна тендерної пропозиції учасника означає суму, за яку учасник передбачає виконати замовлення на виконання всіх видів робіт, передбачених цією технічною специфікацією. Учасник визначає ціни на роботи, які він пропонує виконати за Договором про закупівлю з урахуванням усіх своїх витрат; податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені.

2. Ціна тендерної пропозиції, за яку учасник згоден виконати замовлення, розраховується виходячи з обсягів робіт на підставі нормативної потреби в трудових і матеріально-технічних ресурсах, необхідних для здійснення робіт по об`єкту замовлення та діючих цін на них. Ціну тендерної пропозиції слід визначати відповідно до Технічної специфікації щодо використання конкретних матеріалів і конструкцій, технології виконання робіт; якості будівельно-монтажних робіт, а також з дотриманням діючих норм та Настанови з визначення вартості будівництва і правил виконання будівельно-монтажних робіт, технічної експлуатації будівельної техніки і безпечних умов праці про що учасник надає відповідні розрахунки твердої договірної ціни.

Цiна тендерної пропозицiї (договiрна цiна) учасника повинна розрахована вiдповiдно до діючих кошторисних норм України у будівництві. Кошторисна документація на тендерну пропозицію учасника має відповідати технічному завданню, повинна бути розрахована та виконана згідно кошторисних норм України в будівництві “Настанова з визначення вартості будівництва”затвердженою Міністерством розвитку громад та території України від 01.11.2021 № 281 та виконана у програмному комплексi АВК-5 або у програмному комплексі, який взаємодіє з ним в частині передачі кошторисної документації та розрахунків договірних цін (надається замовнику у форматі .imd або .bdcu, або .bdcr) та .pdf, з можливістю його розкриття в АВК-5 (у випадку не розкриття програмою файлу пропозиція буде відхилена).

Учасник повинен підтвердити наявність програмного комплексу АВК-5 або іншого програмного комплексу, який взаємодіє з ним в частині передачі кошторисної документації та розрахунків договірних цін. Для підтвердження Учасник обов’язково надає:

- скан-копію діючого договору, що підтверджує наявність в Учасника права користування, програмним комплексом АВК-5 або іншим програмним комплексом, який взаємодіє з ним в частині передачі кошторисної документації та розрахунків договірних цін. (договір оренди/суборенди/надання послуг).

- сканкопію ліцензії на використання програмного комплексу АВК-5 або іншого програмного комплексу, який взаємодіє в частині передачі кошторисної документації та розрахунків договірних цін (ліцензія повинна бути видана на Учасника або на суб’єкт господарювання, в якого Учасник залучає програмний комплекс та на якого надає в складі пропозиції підтверджуючий документ, що підтверджує право залучення відповідного програмного комплексу)

Цiна тендерної пропозицiї (договiрна цiна) Учасника повинна бути підписана сертифікованим інженером з проектно-кошторисної роботи з печаткою.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відомість обсягів робіт

 

 

 

 

Капітальний ремонт вхідної групи з дообладнанням засобами для безперешкодного доступу осіб з

інвалідністю та інших маломобільних груп населення Опорного закладу освіти «Гребінківський ліцей» по

проспекту Науки, 23, смт. Гребінки, Білоцерківського району, Київської області (коригування)

 

 

Клас наслідків СС1

 

 

 

 

п/п

 

Найменування робіт та витрат

 

Одиниця

виміру

  Кількість

Примітка

 

1

2

3

4

5

 

 

Локальний кошторис 02-01-01 на капітальний ремонт

вхідної групи

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Роздiл 1. Демонтажні роботи

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

Розбирання цегляних фундаментів без очищення

[демонтаж старого ганку]

  м3

6,3

 

 

2

Розбирання кам'яних і залізобетонних східців на

суцільній основі

  м

1,8

 

 

3

Розбирання монолітних перекриттів [демонтаж з/б

козирка]

  м3

0,3

 

 

4

Розбирання кам'яної кладки простих стін із цегли

  м3

5,346

 

 

5

Навантаження сміття екскаваторами на автомобілі-

самоскиди, місткість ковша екскаватора 0,25 м3.

  т

17,63

 

 

6

Перевезення сміття до 30 км

  т

17,63

 

 

 

Роздiл 2. Земляні роботи

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Улаштування фундаментних блоків

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7

Розробка ґрунту в траншеях та котлованах

екскаваторами місткістю ковша 0,25 м3 з

навантаженням на автомобілі-самоскиди, група ґрунту 2

  м3

273,27

 

 

8

Робота на відвалі, група ґрунту 1

  м3

273,27

 

 

9

Перевезення ґрунту до 1 км

  т

396,2415

 

 

10

Засипання вручну траншей, пазух котлованів та ям,

група ґрунту 1

  м3

273,27

 

 

 

Роздiл 3. Монтаж та улаштування [бетонно-арматурні

роботи, металоконструкції]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11

Ущільнення ґрунту щебенем

  м2

136

 

 

12

Готова піщано-щебенева суміш С7, розмір зерен понад

0 до 40 мм, марка М300-200

  м3

6,936

 

 

13

Улаштування основи під фундаменти щебеневої

  м3

40,8

 

 

14

Готова піщано-щебенева суміш С7, розмір зерен понад

0 до 40 мм, марка М300-200

  м3

46,92

 

 

 

///////////////////////////////////////////////////////////////

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

15

Улаштування стрічкових фундаментів залізобетонних,

при ширині по верху до 1000 мм

  м3

12

 

                 

 

1

2

3

4

5

16

Виготовлення арматурних каркасів на будівельному

майданчику з установленням, діаметр стрижнів робочої

арматури від 12 мм до 18 мм, при масі каркасу до 100 кг

  т

0,6103265

 

17

Стрижнева арматура А-ІІІ, діаметр 12 мм

  кг

545,672

 

18

Стрижнева арматура А-ІІ, діаметр 8 мм

  кг

19,628

 

19

Стрижнева арматура А-ІІ, діаметр 6 мм

  кг

47,714

 

 

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

 

 

 

 

 

 

 

20

Укладання збірних залізобетонних фундаментних

блоків стін [відм -4.000 до -0.400]

  м3

43,2

 

21

Блоки для стін підвалів, фундаментів із важкого бетону,

неофактурені суцільні, об'єм менше 0,3 м3, клас бетону

В15 [М200]

  м3

43,2864

 

 

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

 

 

 

 

 

 

 

22

Улаштування стрічкових фундаментів залізобетонних,

при ширині по верху до 1000 мм

  м3

4,5

 

23

Виготовлення арматурних каркасів на будівельному

майданчику з установленням, діаметр стрижнів робочої

арматури від 12 мм до 18 мм, при масі каркасу до 100 кг

  т

0,4059951

 

24

Стрижнева арматура А-ІІІ, діаметр 12 мм

  кг

314,087

 

25

Стрижнева арматура А-ІІ, діаметр 8 мм

  кг

84,019

 

 

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Улаштування монолітної з/б плити перекриття на позн -

0.400

 

 

 

 

 

 

 

 

26

Виготовлення арматурних каркасів на будівельному

майданчику з установленням, діаметр стрижнів робочої

арматури від 12 мм до 18 мм, при масі каркасу до 100 кг

  т

0,122055

 

27

Стрижнева арматура А-ІІІ, діаметр 18 мм

  кг

35,3702

 

28

Стрижнева арматура А-ІІІ, діаметр 12 мм

  кг

72,554

 

29

Стрижнева арматура А-ІІ, діаметр 8 мм

  кг

10,684

 

30

Стрижнева арматура А-ІІ, діаметр 6 мм

  кг

4,711

 

31

Улаштування фундаментних плит залізобетонних

плоских

  м3

2,14

 

 

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

 

 

 

 

 

 

 

32

Улаштування вертикальної гідроізоляції фундаментів

бітумною мастикою

  м2

113,04

 

33

Мастика бiтумно-каучуква універсальна Ореол-1

  т

0,271296

 

34

Гідроізоляція стін, фундаментів горизонтальна

обклеювальна в 2 шари

  м2

113,04

 

35

Руберойд наплавлюваний РК-420-1,0

  м2

248,688

 

 

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

 

 

 

 

 

 

 

36

Укладання збірних залізобетонних фундаментних

блоків стін [відм -0.400 до +2.000]

  м3

42,12

 

37

Блоки для стін підвалів, фундаментів із важкого бетону,

неофактурені суцільні, об'єм менше 0,3 м3, клас бетону

В15 [М200]

  м3

42,12

 

 

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Плита пекрекриття ПМ-2

 

 

 

 

 

 

 

 

38

Виготовлення арматурних каркасів на будівельному

майданчику з установленням, діаметр стрижнів робочої

арматури від 12 мм до 18 мм, при масі каркасу до 100 кг

  т

0,35558

 

39

Стрижнева арматура А-ІІІ, діаметр 12 мм

  кг

319,076

 

 

1

2

3

4

5

40

Стрижнева арматура А-ІІ, діаметр 8 мм

  кг

40,065

 

41

Улаштування фундаментних плит залізобетонних

плоских

  м3

12,56

 

 

*******************************************************************

 

 

 

 

 

 

 

 

42

Виготовлення гратчастих конструкцій [стояки, опори,

ферми та ін.] [металева ферма ФМ1-ФМ2-ФМ3-ФМ4]

  т

1,51372

 

43

Труба профільна 50х50х3 мм ДСТУ Б В.2.6-8-95

  т

1,42464277

 

44

Товстолистовий прокат із вуглецевої сталі звичайної

якості гарячекатаний з обрізними кромками,товщина 8

мм, сталь марки   Ст3сп

  т

0,137515135

 

45

Монтаж дрібних металоконструкцій вагою до 1 т

  т

1,52842

 

46

Анкер клиновий 20 х 160 мм

  шт

116

 

47

Виготовлення гратчастих конструкцій [стояки, опори,

ферми та ін.] [зв’язки металевих ферм ФМ1-ФМ2-ФМ3-

ФМ4]

  т

0,33857

 

48

Прокат кутовий рівнополичковий із сталі марки Ст3сп,

ширина поличок 50-56 мм

  т

0,3494

 

49

Монтаж дрібних металоконструкцій вагою до 0,5 т

  т

0,34185

 

 

Улаштування фундаменту ФМ-1

 

 

 

 

 

 

 

 

50

Буріння ям глибиною до 2 м бурильно-крановими

машинами на автомобілі, група ґрунту 2

  ям

1

 

51

Виготовлення арматурних каркасів на будівельному

майданчику з установленням, діаметр стрижнів робочої

арматури від 12 мм до 18 мм, при масі каркасу до 100 кг

  т

0,02928

 

52

Стрижнева арматура А-ІІІ, діаметр 12 мм

  кг

29,565326

 

53

Установлення закладних деталей вагою понад 5 кг до

10 кг

  т

0,01155

 

54

Товстолистовий прокат із вуглецевої сталі звичайної

якості гарячекатаний з обрізними кромками,товщина 9-

12 мм, сталь марки Ст3сп

  т

0,0072

 

55

Стрижнева арматура А-ІІІ, діаметр 20 мм

  кг

4,35

 

56

Улаштування залізобетонних фундаментів загального

призначення під колони об'ємом до 3 м3

  м3

0,4

 

 

Встановлення колони металевої КМ-1

 

 

 

 

 

 

 

 

57

Виготовлення гратчастих конструкцій [стояки, опори,

ферми та ін.] [колона металева КМ-1, балка металева]

  т

0,127297

 

58

Труба профільна, 100х100х4 мм

  т

0,11134

 

59

Товстолистовий прокат із вуглецевої сталі звичайної

якості гарячекатаний з обрізними кромками,товщина 9-

12 мм, сталь марки Ст3сп

  т

0,02003

 

60

Монтаж дрібних металоконструкцій вагою до 0,5 т

  т

0,128532

 

 

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Улаштування пандусного фундаменту ФМ-П

 

 

 

 

 

 

 

 

61

Улаштування основи під фундаменти щебеневої

  м3

1,48

 

62

Виготовлення арматурних каркасів на будівельному

майданчику з установленням, діаметр стрижнів робочої

арматури від 12 мм до 18 мм, при масі каркасу до 100 кг

  т

0,166154

 

63

Стрижнева арматура А-ІІІ, діаметр 12 мм

  кг

189,191

 

64

Улаштування стрічкових фундаментів залізобетонних,

при ширині по верху до 1000 мм

  м3

1,56

 

 

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Улаштування монолітної з/б плити пандуса ПП-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

65

Виготовлення арматурних каркасів на будівельному

майданчику з установленням, діаметр стрижнів робочої

арматури від 12 мм до 18 мм, при масі каркасу до 100 кг

[монолітна з/б плита пандуса]

  т

0,88429

 

66

Стрижнева арматура А-ІІІ, діаметр 12 мм

  кг

843,4128

 

67

Стрижнева арматура А-ІІ, діаметр 8 мм

  кг

49,7211

 

68

Улаштування підстильного шару щебеневого

  м3

5,17

 

69

Готова піщано-щебенева суміш С7, розмір зерен понад

0 до 40 мм, марка М300-200

  м3

6,57

 

70

Улаштування фундаментних плит залізобетонних

плоских

  м3

10,66

 

 

************************************************************

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Улаштування монолітної з/б міжрівневої стінки

 

 

 

 

 

 

 

 

71

Виготовлення арматурних каркасів на будівельному

майданчику з установленням, діаметр стрижнів робочої

арматури від 12 мм до 18 мм, при масі каркасу до 100 кг

[монолітна з/б плита пандуса]

  т

0,45366

 

72

Стрижнева арматура А-ІІІ, діаметр 12 мм

  кг

458,2

 

73

Улаштування стрічкових фундаментів залізобетонних,

при ширині по верху до 1000 мм

  м3

4,4

 

 

*****************************************************************

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Огородження пандуса (ОГ-П)

 

 

 

 

 

 

 

 

74

Установлення стальних конструкцій, що залишаються в

тілі бетону

  т

0,85173

 

75

Швелери N10-14 із сталі марки 18сп

  т

0,530862

 

76

Стрижнева арматура А-ІІ, діаметр 6 мм

  кг

1,032

 

77

Виготовлення гратчастих конструкцій [стояки, опори,

ферми та ін.] [огородження пандуса]

  т

0,666616

 

78

Труба профiльована 30х20х2,0 мм стальна

  т

0,13054

 

79

Труби сталеві безшовні гарячедеформовані із сталі

марки 15, 20, 25, зовнішній діаметр 16 мм, товщина

стінки 1,5 мм

  м

26,04

 

80

Труби сталеві електрозварні прямошовні із сталі марки

20, зовнішній діаметр 42 мм, товщина стінки 3 мм

  м

124

 

81

Сортовий гарячекатаний прокат із сталі вуглецевої

звичайної якості  марки Ст3кп, штабовий, товщина 4 мм

при ширині 40 мм

  т

0,1512

 

82

Грунтування металевих поверхонь за два рази

грунтовкою ГФ-021

  м2

16

 

83

Фарбування олiйними сумiшами за 2 рази металевих

поверхонь

  м2

16

 

 

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Улаштування монолітних з/б сходових площадок

 

 

 

 

 

 

 

 

84

Улаштування підстильного шару щебеневого

  м3

2,46

 

85

Готова піщано-щебенева суміш С7, розмір зерен понад

0 до 40 мм, марка М300-200

  м3

3,12

 

86

Виготовлення арматурних каркасів на будівельному

майданчику з установленням, діаметр стрижнів робочої

арматури від 12 мм до 18 мм, при масі каркасу до 100 кг

[основа під бетонні сходи]

  т

0,2249

 

87

Стрижнева арматура А-ІІІ, діаметр 12 мм

  кг

211,362

 

88

Стрижнева арматура А-ІІ, діаметр 8 мм

  кг

22,601

 

 

1

2

3

4

5

89

Улаштування монолітних залізобетонних сходів і

площадок

  м3

1,11

 

 

Поручень на сходи

 

 

 

 

 

 

 

 

90

Виготовлення гратчастих конструкцій [стояки, опори,

ферми та ін.] [поручень на сходи]

  т

0,03972

 

91

Труби сталеві безшовні гарячедеформовані із сталі

марки 15, 20, 25, зовнішній діаметр 16 мм, товщина

стінки 1,5 мм

  м

1,96

 

92

Труби сталеві електрозварні прямошовні із сталі марки

20, зовнішній діаметр 42 мм, товщина стінки 3 мм

  м

9

 

93

Сортовий гарячекатаний прокат із сталі вуглецевої

звичайної якості  марки Ст3кп, штабовий, товщина 4 мм

при ширині 40 мм

  т

0,0126

 

94

Грунтування металевих поверхонь за два рази

грунтовкою ГФ-021

  м2

1,2

 

95

Фарбування олiйними сумiшами за 2 рази металевих

поверхонь

  м2

1,2

 

 

Роздiл 4. Улаштування покрівлі

 

 

 

 

 

 

 

 

96

Улаштування лат [решетування] з прозорами із дощок і

брусків під покрівлю з листової сталі

  м2

75

 

97

Нанесення вручну в один шар покриття з

вогнезахисного матеріалу на горизонтальні і

вертикальні поверхні дерев'яних конструкцій

  м2

57,3

 

98

На кожний наступний шар нанесення вручну покриття з

вогнезахисного матеріалу додавати до норми 13-73-1

  м2

57,3

 

99

АРГУСПРОФІ (вогнезахисна суміш)

  кг

28,65

 

100

Улаштування покриття з листової сталі тільки скатів

  м2

75

 

101

Профіль НС35-1000-0,7

  м2

78

 

102

Планка примикання

  м

9,8

 

103

Планка торцева (вітрова)

  м

14,2

 

104

Планка карнізна

  м

18

 

105

Шурупи самонарізні РА 4х27

  шт

110

 

106

Цвяхи будiвельнi 3,5х70 мм

  шт

20

 

107

Цвяхи оцинковані 2х35 мм

  шт

81

 

108

Фарба аерозольна

  фл

1

 

109

Універсальний силіконовий герметик

  флакон

1

 

110

Підшивання стелі сталлю покрівельною оцинкованою

[підшива покрівлі над ганком, підшива елементів звісу

покрівлі]

  м2

33

 

111

Профіль ПС-8 з полімерним покриттям

  м2

38,94

 

112

Опорядження стін фасадів металосайдингом без

утеплення з риштувань [зашивка бокових елементів

покрівлі]

  м2

15,8

 

113

Профіль ПС-8 з полімерним покриттям

  м2

18,644

 

114

Планка зовнішнього кута

  м

40

 

115

Планка внутрішнього кута

  м

30

 

116

Шурупи самонарізні РА 4х27

  шт

632

 

117

Фарба аерозольна

  фл

1

 

118

Універсальний силіконовий герметик

  флакон

1

 

119

Прокат кутовий рівнополичковий із сталі марки 18пс,

ширина поличок 35-56 мм

  т

0,091

 

 

Роздiл 5. Улаштування ганку

 

 

 

 

 

 

 

 

120

Улаштування основи під фундаменти та плиту

щебеневої

  м3

0,921

 

121

Улаштування бетонної підготовки

  м3

0,755

 

 

1

2

3

4

5

122

Улаштування стрічкових фундаментів залізобетонних,

при ширині по верху до 1000 мм

  м3

4,88

 

123

Виготовлення арматурних каркасів на будівельному

майданчику з установленням, діаметр стрижнів робочої

арматури від 12 мм до 18 мм, при масі каркасу до 100 кг

  т

0,35488

 

124

Стрижнева арматура А-ІІІ, діаметр 12 мм

  кг

358,429

 

125

Улаштування фундаментних плит залізобетонних

плоских (ганок)

  м3

2,74

 

126

Улаштування фундаментних плит залізобетонних

плоских

  м3

1,7

 

127

Улаштування монолітних залізобетонних сходів і

площадок

  м3

0,5

 

 

Роздiл 6. Прорізи

 

 

 

 

 

 

 

 

128

Установлення металевих дверних коробок із

навішуванням дверних полотен

  м2

4,2

 

129

Двері протипожежні металеві глухі ДМП ЕІ60-2-

2100x1100, ЄвроСтандарт, площа 2,31 м2

  м2

4,2

 

130

Доводчик дверний з тягою

  шт

2

 

131

Укладання перемичок масою до 0,3 т

  шт

6

 

132

Перемички з/б марки 3ПБ16-37 серія 1.038.1-1 вип.1

  шт

6

 

 

Роздiл 7. Улаштування підлоги

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Підлога, тип 1 (пандус та сходові площадки)

 

 

 

 

 

 

 

 

133

Улаштування покриття з плиток полівінілхлоридних

площею покриття понад 10 м2

  м2

46,7

 

134

Плита гумова армована підлогова (протиковзне

покриття)

  м2

47,634

 

135

Клей для гумових плит/бесшовних покритів

поліуретановий ізоціонат

  кг

18,68

 

 

Підлога, тип 2 (Ганок)

 

 

 

 

 

 

 

 

136

Улаштування стяжок самовирівнювальних з суміші

товщиною 5 мм

  м2

14,11

 

137

Додавати або виключати на кожний 1 мм товщини

стяжок самовирівнювальних з суміші

  м2

14,11

 

138

Грунтовка CT 17 (0,197л на 1м2)

  л

2,78

 

139

Улаштування покриттів з керамічних плиток на розчині

із сухої клеючої суміші, кількість плиток в 1 м2 до 7 шт

  м2

14,11

 

 

Роздiл 8. Опорядження внутрішнє

 

 

 

 

 

 

 

 

 

СТІНИ

 

 

 

 

 

 

 

 

140

Антисептування водними сумішами стін

  м2

124

 

141

Грунтовка протигрибкова витрата 0,09кг/м2

  кг

11,16

 

142

Шпаклювання стін мінеральною шпаклівкою

  м2

124

 

143

Додавати на 1 мм зміни товщини шпаклівки до норм 15-

182-1, 15-182-2

  м2

124

 

144

Шпатлівка полімерцементна армована "старт"

  кг

446,4

 

145

Гіпсова шпаклівка фінішна "Фініш"

  кг

223,2

 

146

Поліпшене фарбування полівінілацетатними

водоемульсійними сумішами стін по збірних

конструкціях, підготовлених під фарбування

  м2

124

 

147

Інтер'єрна акрилова фарба  (ПРЕМІУМ) Ceresit  CT 52

  л

49,6

 

 

УКОСИ

 

 

 

 

 

 

 

 

148

Антисептування водними сумішами стін

  м2

3,4

 

149

Грунтовка протигрибкова витрата 0,09кг/м2

  кг

0,31

 

 

1

2

3

4

5

150

Шпаклювання стін мінеральною шпаклівкою

  м2

3,4

 

151

Додавати на 1 мм зміни товщини шпаклівки до норм 15-

182-1, 15-182-2

  м2

3,4

 

152

Шпатлівка полімерцементна армована "старт"

  кг

6,12

 

153

Гіпсова шпаклівка фінішна "Фініш"

  кг

6,12

 

154

Поліпшене фарбування полівінілацетатними

водоемульсійними сумішами стін по збірних

конструкціях, підготовлених під фарбування

  м2

3,4

 

155

Інтер'єрна акрилова фарба  (ПРЕМІУМ) Ceresit  CT 52

  л

1,36

 

 

СТЕЛЯ

 

 

 

 

 

 

 

 

156

Антисептування водними сумішами стель

  м2

37

 

157

Грунтовка протигрибкова витрата 0,09кг/м2

  кг

3,33

 

158

Шпаклювання стель мінеральною шпаклівкою

  м2

37

 

159

Додавати на 1 мм зміни товщини шпаклівки до норм 15-

182-1, 15-182-2

  м2

37

 

160

Шпатлівка полімерцементна армована "старт"

  кг

66,6

 

161

Гіпсова шпаклівка фінішна "Фініш"

  кг

66,6

 

162

Поліпшене фарбування полівінілацетатними

водоемульсійними сумішами стель по збірних

конструкціях, підготовлених під фарбування

  м2

37

 

163

Інтер'єрна акрилова фарба  (ПРЕМІУМ) Ceresit  CT 52

  л

14,8

 

 

Роздiл 9. Опорядження зовнішнє

 

 

 

 

 

 

 

 

164

Ґрунтування простих фасадів під штукатурку з землі та

риштувань

  м2

90,7

 

165

Ґрунтовка адгезійна Ceresit СТ 19 Бетонконтакт

  кг

68,03

 

166

Кутик пластиковий з сіткою100 мм х 100 мм

  м

18,9

 

167

Поліпшене штукатурення стін по сітці без улаштування

каркасу

  м2

90,7

 

168

Сітка штукатурна скловолокниста лугостійка панцирна

  м2

97,956

 

169

Суміш суха штукатурна полімерцементна ТМ Поліпласт

ПЦШ-009

  кг

1451,2

 

170

Полівінілацетатне фарбування нових фасадів з

риштувань з підготовленням поверхні

  м2

90,7

 

171

Фарба для зовнішніх робіт акрилова СТ 44 тонована

  кг

45,5314

 

 

Роздiл 10. Водостічна система

 

 

 

 

 

 

 

 

172

Навішування водостічних труб, колін, відливів і лійок з

готових елементів

  м

26,1

 

173

Жолоб [ринва] водостічна

  м.п.

16,8

 

174

З’єднувач ринви

  шт

6

 

175

Кріплення для жолоба

  шт

28

 

176

Заглушка ринви

  шт.

4

 

177

Водостічна труба

  м

9,3

 

178

Лійка ринви зливна

  шт

3

 

179

Муфта до водостічних труб

  шт

4

 

180

Колiно для водостічних труб

  шт

9

 

181

Кріплення, фіксатор на стіну

  шт

6

 

 

Роздiл 11. Освітлення

 

 

 

 

 

 

 

 

182

Монтаж світильників для люмінесцентних ламп, які

встановлюються на штирах, кількість ламп 1 шт

  шт

16

 

183

Світильник НББ ATOM (UA) 22W 5000K IP54 антрацит

sensor

  шт

16

 

184

Установлення вимикачів неутопленого типу при

відкритій проводці

  шт

5

 

185

Вимикач одинарний

  шт

5

 

 

 

1

2

3

4

5

 

186

Прокладання кабелю перерізом до 6 мм2 на скобах

  м

50

 

 

187

Кабель силовивий ВВГ 3х1,5мм2

  м

51,5

 

 

188

Захисна трубка /гофрована/ 16х2 мм

  м

55

 

 

 

Роздiл 12. Улаштування входу

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

189

(Демонтаж) збірних залізобетонних фундаментних

блоків стін

  м3

4,68

 

 

190

Монтаж дрібних металоконструкцій вагою до 0,1 т

  т

0,37186

 

 

191

Швелери N30 із сталі марки 18сп

  т

0,1908

 

 

192

Сортовий гарячекатаний прокат із сталі вуглецевої

звичайної якості  марки Ст3кп, штабовий, товщина 10

мм при ширині 100 мм

  т

0,0785

 

 

193

Прокат кутовий рівнополичковий із сталі марки 18пс,

ширина поличок 110-250 мм

  т

0,0936

 

 

194

Стрижнева арматура А-ІІІ, діаметр 18 мм

  кг

4,1612

 

 

195

Шпилька

  комплект

12

 

 

196

Грунтування металевих поверхонь за два рази

грунтовкою ГФ-021

  м2

1,2

 

 

197

Фарбування олiйними сумiшами за 2 рази металевих

поверхонь

  м2

1,2

 

 

 

             

 

Інше

1.Якщо у найменуванні робіт технічного завдання є посилання на конкретну торгівельну    

марку, фірму, конструкцію, тип обладнання або матеріал то даний вираз читається в значенні «або еквівалент», але технічні характеристики та якість матеріалу повинні відповідати технічному завданню.(Усі назви торговельних виробників, марок чи моделей, які зазначені у Технічному завданні ,мають розумітися та сприйматися Учасником як назва виробників, торговельної марки чи моделі або їх еквівалент з еквівалентними або кращими технічними, експлуатаційними та якісними характеристиками.Еквівалентним обладнанням (виробами, матеріалами) для цієї  тендерної документації є обладнання (вироби, матеріали), яке має такі самі (еквівалентні) або кращі технічні, експлуатаційні та якісні характеристики у порівнянні з передбаченими  в  тендерній документації)

 2.Сума Актів виконаних робіт не можуть перевищувати загальної вартості кошторисної частини (договірної ціни) в будівництві зазначеної в експертному звіті від експертної організації.

3. В разі необхідності, під час виконання робіт, надати Замовнику копії документів, що підтверджують якість використаних матеріалів (сертифікат, декларація, паспорт,посвідчення, інше).

4. Порядок (послідовність, етапи) виконання робіт: згідно календарного графіку виконання робіт(який розробляє Учасник).

2. Вимоги щодо  виконання робіт:

2.1. Під час роботи Підрядник зобов'язаний виконувати вимоги встановлені законодавством України та інших нормативно правових актів, а також відповідність вимогам ДБН,настанов, правил та норм охорони праці, техніки безпеки, пожежної безпеки, охорони здоров'я та природоохоронного законодавства викладених в наступних документах: 

ДБН В.1.1-7-2002 «Захист від пожежі. Пожежна безпека об’єктів будівництва»;

ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»;

ДБН А.3.2-2-2009  «Охорона праці і промислова безпека у будівництві».

2.2. Технічні, якісні характеристики предмета закупівлі відповідно до Технічного завдання передбачають необхідність застосування заходів із захисту довкілля. Учасник у Гарантійному листі щодо виконання зобов’язань гарантує застосування заходів стосовно захисту довкілля під час  виконання робіт.


https://rada.info/upload/users_files/04359152/7b011fb8ac73a6065003d63825dc1591.doc

еки, охорони здоров'я та природоохоронного законодавства викладених в наступних документах: 

ДБН В.1.1-7-2002 «Захист від пожежі. Пожежна безпека об’єктів будівництва»;

ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»;

ДБН А.3.2-2-2009  «Охорона праці і промислова безпека у будівництві».

2.2. Технічні, якісні характеристики предмета закупівлі відповідно до Технічного завдання передбачають необхідність застосування заходів із захисту довкілля. Учасник у Гарантійному листі щодо виконання зобов’язань гарантує застосування заходів стосовно захисту довкілля під час  виконання робіт.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь