Гребінківська селищна територіальна громада
Білоцерківського району Київської області

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту регуляторного акта Проєкт рішення «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Гребінківської селищної територіальної громади, код згідно з КОАТУУ UA32020050000062595».

Дата: 28.05.2024 13:29
Кількість переглядів: 73

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту регуляторного акта

 

          Проєкт рішення «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Гребінківської селищної територіальної громади, код згідно з КОАТУУ UA32020050000062595».

 

Розробник – відділ з питань   земельних відносин та архітектури апарату виконавчого комітету Гребінківської селищної ради.

Відповідно до ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності» від 11.09.2003 року №1160-IV (далі-Закон) та з метою одержання зауважень і пропозицій, Відділ з питань земельних відносин та архітектури апарату виконавчого комітету Гребінківської селищної ради підготував проект рішення  «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Гребінківської селищної територіальної громади, код згідно з КОАТУУ UA32020050000062595».

Регуляторний акт дасть змогу забезпечити реалізацію державної політики у сфері встановлення місцевих податків і зборів.

З метою отримання зауважень і пропозицій проект регуляторного акта та відповідний аналіз регуляторного впливу буде розміщено на сайті Гребінківської селищної ради https://grebinky-rada.gov.ua/.

Зауваження та пропозиції щодо проекту регуляторного акта та відповідного регуляторного впливу приймаються протягом 1 (одного) місяця з дня оприлюднення шляхом письмових та усних звернень до Відділу з питань земельних відносин та архітектури апарату виконавчого комітету Гребінківської селищної ради. Поштова адреса розробника проекту регуляторного акта: проспект Науки, 2, смт Гребінки, Київської області, Відділ з питань земельних відносин та архітектури апарату виконавчого комітету Гребінківської селищної ради, тел. (099)770-86-62, e-mail: gs_rada@ukr.net

https://rada.info/upload/users_files/04359152/1e4dcdb1eecd374c7e67b28cc7a1b9d7.docx


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь